Τελευταίες αναρτήσεις

Τελευταίες αναρτήσεις

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ



Ήδη από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι μαθητές της Στ2 τάξης  είχαμε κάνει μια προσπάθεια επαφής με μαθητές άλλων σχολείων. Πέρσυ αλληλογραφήσαμε  με τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Βενεράτου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειάς μας τη φετινή σχολική χρονιά επιλέξαμε φίλους πιο κοντά στη δική μας «γειτονιά». Έτσι το σχολείο με το οποίο ήρθαμε φέτος σε επαφή είναι το 7ο δημοτικό Θήβας.
                Την προηγούμενη Παρασκευή τα παιδιά της Στ τάξης ,συνοδευόμενα από τον γυμναστή, τη δασκάλα της τάξης και τη διευθύντρια του σχολείου τους, μας επισκέφτηκαν στο σχολείο μας στη Λιβαδειά όπου περάσαμε πολύ ευχάριστες και δημιουργικές  ώρες  .
                Οι επισκέπτες μας έφεραν μαζί τους επιδαπέδια  παιχνίδια τα οποία είχαν σχεδιασμένα σε μουσαμάδες (στο σχολείο τους τα παιχνίδια είναι ζωγραφισμένα στην αυλή) και αφού μας εξήγησαν τους κανόνες τα παιδιά των δύο σχολείων τα έπαιξαν μαζί.











Ήταν μια τόσο ευχάριστη και εποικοδομητική  εμπειρία που είχε ως αποτέλεσμα τη συζήτηση με τους μαθητές της τάξης μας και την  απόφαση για την υλοποίηση ανάλογων δραστηριοτήτων στον δικό μας προαύλιο χώρο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!