Τελευταίες αναρτήσεις

Τελευταίες αναρτήσεις

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ανακοινώσεις


1    1.        Τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας «τσάντα στο σχολείο» που το Σεπτέμβριο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω εργασιών στο σχολείο.
Όπως ίσχυε και πέρυσι, που ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος «Η τσάντα στο σχολείο» μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων, η τσάντα των μαθητών θα παραμένει στο σχολείο από την Παρασκευή έως την Δευτέρα για τουλάχιστον δυο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα.
Σημειώνεται ότι η παραμονή της τσάντας στο σχολείο «δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά στοχεύει στην ενίσχυση του ποιοτικού χρόνου των παιδιών με τις οικογένειές τους και παράλληλα, διευρύνει τις δυνατότητες ενασχόλησής τους με δραστηριότητες που άπτονται των προσωπικών τους ενδιαφερόντων, συμβάλλοντας έτσι όχι μόνον στη γνωστική, αλλά και στην συναισθηματική και κοινωνική τους ανάπτυξη».
Στόχος του προγράμματος, τέλος, είναι, «να μετριαστεί το άγχος που έχει συσχετιστεί με τη μελέτη για την επόμενη ημέρα και το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών να ολοκληρώνεται εντός του σχολείου».
Τα Σ/Κ του Οκτώβρη που θα παραμείνει η τσάντα στο σχολείο θα είναι 13-14 και 27-28 Οκτωβρίου.

    2.     Οι σχολικές γιορτές της 28ης Οκτωβρίου και 17 Νοεμβρίου θα γίνουν στις τάξεις ξεχωριστά γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη η κατασκευή της καινούργιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων. Τα παιδιά της Γ΄τάξης που αναλάμβαναν τη γιορτή της 28ης να την παρουσιάσουν στους γονείς θα συμμετέχουν στη γιορτή των Χριστουγέννων και της Δ’ τάξης στη γιορτή της 25ης Μαρτίου.
   3.      Τη Δευτέρα 8/10 θα πραγματοποιηθεί η ημέρα αθλητισμού που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!