Τελευταίες αναρτήσεις

Τελευταίες αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ευρωπαϊκή Ετικέτα ποιότητας για το έργο etwinning "Active Detective"!!!

Με την «Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας» βραβεύτηκε το πρόγραμμα eTwinning  "Active Detective" που πραγματοποίησε η ΣΤ τάξη το σχ. έτος 2014-15!!
Στο μήνυμά της η αρμόδια επιτροπή του eTwinning αναφέρει:

Αγαπητή/έ Eleni Argyriou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Active Detective". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

Είμαστε πολύ περήφανοι και ευχαριστούμε πάλι τους μαθητές και τους δασκάλους (Αργυρίου Ελένη, Σαμούχο Πέτρο, Τρομπούκη Ειρήνη)για την ποιότητα της δουλειάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!